Οι πολίτες αγωνιούν για την σημερινή φορολοταρία

Σήμερα οι πολίτες,

αγωνιούν για το αν θα κερδίσουν στην φορολοταρία. Ο Μάιος τελειώνει και οι πολίτες περιμένουν το καλοκαίρι. Αφού η κυβέρνηση «δώρισε» πολλούς φόρους, τώρα δίνει πίσω μερικά χρήματα με κλήρωση. Δηλαδή τα χρήματα δεν θα πάνε σε κάποιον που έχει ανάγκη, έτσι για να πούμε ότι η φορολοταρία «πιάνει τόπο».

Ολόκληρη η κοινωνία σήμερα, περιμένει την φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ. Φυσικά για να έχει ελπίδα κάποιος, να κερδίσει τα χρήματα, θα πρέπει να έχει κάνει αγορές με πλαστικό χρήμα τον Απρίλιο.

Διαβάζουμε στο thestival: Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

– Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

– Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

– Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1 . 000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

– Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1 . 001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί