Οι δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΟΙΚ για την «επόμενη ημέρα» (Βίντεο)

Ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος,

πιστεύει ότι οι Γερμανοί θέλουν να βάλουν κάποιους όρους, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Η διαφωνία αυτή τη στιγμή είναι ότι αυτό το μηχανισμό οι Γερμανοί τον θέλουν υπό όρους. Εμείς και όλοι οι άλλοι εκτιμούμε ότι αυτό είναι ενάντια στο πνεύμα της απόφασης του Eurogroup γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθεί σήμα ασφάλειας στις αγορές.

Να μην εξαρτάται από το τι θα πιστεύει εκείνη τη δεδομένη στιγμή ένας γερμανός υπουργός Οικονομιών.

Για την επόμενη μέρα είπε:

Υπάρχει τρομερή διαστρέβλωση, όταν λέω τέσσερις επισκέψεις και αυτοί λένε τέσσερις αξιολογήσεις. Δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα.

Απορία: Αυτές οι επισκέψεις για ποιο λόγο θα γίνονται; Οι δανειστές θα ελέγχουν τα Οικονομικά μας;

Για το αν θα έχουν λόγο οι δανειστές στην Ελληνική Οικονομία, είπε: Δεν θα έχουν πολύ μεγάλο λόγο στο πώς θα φτάνουμε το στόχο για τα πλεονάσματα.

Όπως διαβάσατε στην αρχή του άρθρου, ο Υπουργός των Οικονομικών δήλωσε ότι οι Γερμανοί θα θέσουν κάποιους όρους, προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για την διευθέτηση του χρέους.

Δεν μας είπε όμως ποιοι είναι αυτοί οι όροι, αν θα τους αποδεχτεί η Ελληνική κυβέρνηση και πάνω από όλα πόσο…θα κοστίσουν αν τους αποδεχτεί.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα αλλά οι πολίτες κοιτάνε πως θα βγάλουν την..σημερινή ημέρα, αφού βλέπουν ότι το πορτοφόλι τους αδειάζει όλο και περισσότερο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι η λεγόμενη έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, ούτε και ότι θα…..καταργηθούν τα Μνημονιακά μέτρα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί