• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο ΕΟΤ καινοτομεί στη Διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ Ισραήλ με τη διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων

Ο ΕΟΤ καινοτομεί στη Διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ Ισραήλ με τη διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων

Μια νέα προσέγγιση των τουριστικών αγορών, στο πλαίσιο των διεθνών τουριστικών εκθέσεων, κάνει πράξη ο ΕΟΤ στην Διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ Ισραήλ.

Σε συνέχεια των εξαγγελιών του γενικού γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη, στην τουριστική έκθεση του Ισραήλ, 11&12/02/ 2020, ο ΕΟΤ θα διοργανώσει επαγγελματικές συναντήσεις (workshop B2B) μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του τουριστικού κλάδου, με στόχο να ενισχυθεί η παρουσία της Ελλάδας στο Ισραήλ.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης ΙΜΤΜ, ο Γ. Γ. ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, θα βραβεύσει για τη συνεισφορά του στην προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ, τον Έλληνα προπονητή της Maccabi Tel Aviv, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του μπάσκετ για την περίοδο 2018-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ, η εν λόγω δράση, φιλοδοξεί να αποτελέσει το επιτυχημένο παράδειγμα για παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Στόχοι του εγχειρήματος είναι ο ΕΟΤ, να φέρει σε απ’ ευθείας επαφή υψηλόβαθμα στελέχη του τουριστικού κλάδου από τις δύο χώρες, να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχή επισφράγιση επιχειρηματικών συμφωνιών, αλλά και τη δικτύωση και καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων στην Ισραηλινή τουριστική αγορά, να ενισχύσει γρήγορα και αποτελεσματικά το τουριστικό ρεύμα από το Ισραήλ προς Ελλάδα το 2020.

Στο πρώτο αυτό workshop η συμμετοχή Ελλήνων και Ισραηλινών τουριστικών παραγόντων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων είναι μαζική και ιδιαιτέρως ικανοποιητική, όπως τονίζεται.

Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν θετικά και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν:

111 εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα: 49 θεσμικοί παράγοντες δημόσιων φορέων, μεταξύ των οποίων, οι Περιφερειάρχες Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας, 21 Αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι τουρισμού, 4 Δήμαρχοι και 22 εκπρόσωποι άλλων δημόσιων φορέων.

Η Ελληνική αποστολή θα συναντηθεί με περισσότερους από 80 διεθνείς οργανωτές ταξιδιών, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες του Ισραήλ καθώς και μέλη του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου Εμπορίου και της Ισραηλινής Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων (ΙΤΤΑΑ).

Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης ανάφερε ότι «για πρώτη φορά ο ΕΟΤ διοργανώνει ένα εξειδικευμένο b2b workshop στα πλαίσια μία διεθνούς έκθεσης. Προφανώς δεν θα σταματήσουμε εδώ αλλά θα συνεχίσουμε τέτοιες ενέργειες και σε άλλες χώρες κατά την διάρκεια διεθνών εκθέσεων, που είναι ψηλά στην ατζέντα ενδιαφέροντος για τον τουρισμό μας».

photo eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •