Η ελληνική αγορά διαφοροποιείται σήμερα απο τις ευρωπαϊκές καθώς εδω και ημέρες τα short funds είχαν αυξήσει το σορτάρισμα τόσο στις τράπεζες, όσο και στην μετοχή της ΔΕΗ. Τα επίπεδα τιμών, όμως, σ όλες σχεδόν τις μετοχές είναι χαμηλά και αυτά προσελκύουν κάποιους αγοραστές. Υπό πίεση παραμένουν τα ελληνικά ομόλογα καθώς η απόδοση παραμένει στο 4,3% ενω τα ιταλικά κινούνται ελαφρά πάνω απο το 3%.
Ο Γενικός Δείκτης πριν απο λίγο βρισκόταν στις 717,58 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,39%. Η μετοχή της Alpha bank βρισκόταν στα 1,606 ευρώ με άνοδο 1,65%. Η μετοή της Εθνικής Τράπεζας κερδίζει 1,18% στα 0,2408 ευρώ.
Άνοδος 0,81% για την μετοχή της Eurobank στα 0,7505 ευρώ. Κέρδη 1,47% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,354 ευρώ. Άνοδος 2,52% για την μετοχή της ΔΕΗ στα 1,702 ευρώ. Άνοδος 1,21% για τον ΟΠΑΠ στα 9,165 ευρώ. Κέρδη 1,45% για τον ΟΤΕ στα 10,53 ευρώ.Κέρδη 2,13% για την μετοχή της Βιοχάλκο στα 2,88 ευρώ. Άνοδος 1% για τον Μυτιληναίο στα 8,08 ευρώ. Κέρδη 2,15% για την Μπέλα στα 13,34 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 3,2 εκατ. ευρώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
Κύρια Θέματα

















