Λουκέτο σε πολυεθνική αλυσίδα ένδυσης στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Έκλεισε λίγο πριν τις γιορτές το μοναδικό κατάστημα που διέθετε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού η αμερικανική αλυσίδα Forever 21. Σχεδόν τρία χρόνια μετά την θορυβώδη έλευση της στο κέντρο της Αθήνας το κατάστημα της αλυσίδας διέκοψε την λειτουργία του μετά από την πτώχευση της μητρικής στην Αμερική. Το τελευταίο διάστημα το κατάστημα […]

Έκλεισε λίγο πριν τις γιορτές το μοναδικό κατάστημα που διέθετε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού η αμερικανική αλυσίδα Forever 21.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την θορυβώδη έλευση της στο κέντρο της Αθήνας το κατάστημα της αλυσίδας διέκοψε την λειτουργία του μετά από την πτώχευση της μητρικής στην Αμερική.

Το τελευταίο διάστημα το κατάστημα της Forever 21 στην Ερμού παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης καθώς είχε πλέον σταματήσει να τροφοδοτείται με εμπόρευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του New24/7 πριν από ένα χρόνο είχε περάσει από τα χέρια της ελληνικής Teren Management Europe (σ.σ. η εταιρεία είχε το master franchise για 16 χώρες) στην μητρική.

Στους αρχικούς στόχους της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές ήταν η ταχεία ανάπτυξη και το μόνο εμπόδιο σε αυτή ήταν η αδυναμία εύρεσης μεγάλων εμπορικών χώρων.

Συγκεκριμένα για την χώρα μας σχέδια υπήρχαν για επέκταση στην Θεσσαλονίκη ενώ προβληματική ήταν στην Αθήνα η δημιουργία καταστήματος σε Mall λόγω το παραπάνω προβλήματος.

Το ακίνητο όπου φιλοξενούνταν έως πρόσφατα η Forever 21 στον αριθμό 46 της Ερμού ανήκει στον όμιλο Olympia του Πάνου Γερμανού και αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά ελεύθερα κτήρια στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: www.newsone.gr, ΦΩΤΟ PEXELS

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί