Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και την Τετάρτη η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.
Οι φορολογούμενοι που δεν έχουν υποβάλλει τη δήλωσή τους θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν για να αποφύγουν το πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος και κυμαίνεται από 100 έως και 500 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία της δήλωσης.
Μέχρι και χθες είχαν υποβληθεί πάνω από 6 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις αλλά περίπου 150.000 φορολογούμενοι δεν είχαν προχωρήσει στην υποβολή της δήλωσής τους. Σημειώνεται ότι πρόσφατα το υπουργείο Οικονομικών είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση της προθεσμίας.
Η πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος λήγει επίσης την Τετάρτη. Η δεύτερη δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη έως το τέλος Νοεμβρίου.
ΑΜΕ ΜΠΕ
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής
- Ο Τραμπ θα «παγώσει» για πέντε ημέρες τα χτυπήματα κατά ενεργειακών υποδομών του Ιράν
- Το Κρεμλίνο κρίνει πως μόνον η “πολιτική και διπλωματική οδός” θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποκλιμάκωση
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης









