οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε αρκεί να βγάλουν κάποια χρήματα, απλά για να ζήσουν και όχι για να κάνουν μεγάλη ζωή. Μπορεί λοιπόν, σε λίγες ημέρες να βγαίνουμε από τα Μνημόνια, αλλά η πραγματική Οικονομία πάσχει, όσο και αν μας λένε ότι η ανεργία έχει μειωθεί και ότι γενικά η Οικονομία ανεβαίνει συνεχώς.
Στην Ελλάδα της Οικονομικής κρίσης λοιπόν, οι επιλογές για εργασία δεν είναι πολλές, ειδικά σε ορισμένες περιοχές.
Όπως διαβάζουμε στα parapolitika, πριν από λίγες ημέρες, η Τζοάν Μπόουελ η οποία είναι ιδιοκτήτρια καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Σύρο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια αγγελία.
Η Μπόουελ ζητάει άτομο, το οποίο θα φροντίζει 55 γάτες και θα παίρνει 550 ευρώ τον μήνα και όλα πληρωμένα.
Δεν περνάει από το μυαλό σας, πόσα βιογραφικά έλαβε η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 3000 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ έλαβε η γυναίκα, η οποία σίγουρα έμεινε άναυδη.
Σημείωση
Έλαβε 3000 βιογραφικά για φροντίδα ζώων, μέσα σε 10 ημέρες!
Συμπέρασμα
Αυτό το γεγονός, μας δείχνει ότι βρισκόμαστε πολύ μακριά από την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.
Διευκρίνιση
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και σκοπός του άρθρου δεν είναι να θίξει κάποιο επάγγελμα, απλά πρέπει όλοι και όλες να κατανοήσουμε, ότι ζούμε μέρες δύσκολες.
Ο κόσμος δεν έχει πολύ μεγάλες ελπίδες για το μέλλον!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έπος: Ανακηρύχθηκε…”ο πιο χαζός ληστής της Βρετανίας”! ΒΙΝΤΕΟ
- Ένα ακόμα βίντεο από το ΤΡΕΛΟ χιόνι στην Καμτσάτκα της Ρωσίας!
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η χώρα από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, μποφόρ, καταιγίδες και χιόνια
- Εκρηκτική άνοδος των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια
- Σούπερ μάρκετ: Ώθηση στον τζίρο από την αύξηση της κατανάλωσης αλλά και άνοδος στις τιμές κρέατος και σοκολάτας
- Προς ομαλοποίηση η κατάσταση στο Ιράν; Οι τελευταίες πληροφορίες
- Αυτός θέλει να πολεμήσει τον Πούτιν! Νέα εμφάνιση του Μακρόν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, vid
- Αγριογούρουνα στην Πολωνία μπλοκάρουν την κυκλοφορία του τραμ…! Βίντεο
- Ζινεντίν Ζιντάν: Τι το ‘θελε να βγει βόλτα στους δρόμους του Παρισιού; Δείτε τι έγινε! vid
- Θεσσαλονίκη: Ο Δήμος διαθέτει θερμαινόμενους χώρους λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας









