«Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό, πιστεύοντας πως αποτελεί υγιή και δημιουργική διέξοδο για τη νεολαία του νησιού».
Τη θέση αυτή εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ανακοινώνοντας πως πρόθεση της Περιφέρειας είναι να διπλασιάσει τα κονδύλια που θα διατίθενται για τις δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό και τις υποδομές του.
Ο περιφερειάρχης τιμήθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία των διοργανώσεων Run Greece Ηράκλειο και στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην Κρήτη κατά την τελετή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο.
photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία Λαβρόφ-Ρούμπιο
- Συνάντηση Πούτιν-Τραμπ: Στην Ουάσινγκτον ο Ούγγρος ΥΠΕΞ
- Οδήγηση με μπουφάν και νερό/καφές στο ΙΧ: Τι απαντά το Υπ. Μεταφορών στα σχετικά δημοσιεύματα
- Ο Νετανιάχου συνάντησε τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ
- Η Χαμάς λέει πως θα παραδώσει μια ακόμη σορό ομήρου σήμερα το βράδυ
- Μαριονέτες σε απόγνωση: Πώς αντέδρασε η Κάγια Κάλας στο ταξίδι Πούτιν στην Ε.Ε., vid
- Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Οι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνουν ό,τι μπορούν για να χαλάσουν τη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ»
- Ολοκληρώθηκε η εθνική διακλαδική άσκηση «Δούρειος Ίππος – 25»
- Το ΒΙΝΤΕΟ με τη Μελόνι που αναπαρήγαγε ο Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Έγινε το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του προαστιακού προς τη Σίνδο- Μέτρα για τις συνέπειες από τη διακοπή της λειτουργίας του Μετρό