Η Ελλάδα μπήκε στην τελική ευθεία!!!

Ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων,

Πιέρ Μοσκοβισί σε δήλωσή του ανέφερε ότι: Μετά από τόσα πολλά δύσκολα χρόνια, προσπάθειες και θυσίες, η Ελλάδα είναι επιτέλους στην τελική ευθεία. Πρέπει όλοι να εργαστούμε εντατικά τις προσεχείς εβδομάδες για να ολοκληρώσουμε μια συνολική συμφωνία που θα θέσει την Ελλάδα σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο.

Ο κ.Μοσκοβισί μας είπε λοιπόν, ότι η Ελλάδα μπήκε στην τελική ευθεία. Οι περισσότεροι πιστεύουν, ότι αυτό σημαίνει ότι η χώρα μας βγαίνει από τα Μνημόνια. Αυτό που όμως είπε ο Μοσκοβισί είναι το εξής:
Η Ελληνική κυβέρνηση, ακολούθησε πιστά τις εντολές των δανειστών και για αυτό τον λόγο θα πάρει ένα «επικοινωνιακό δώρο». Η στήριξη που δείχνουν στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πρωτοφανής και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Η συγκυβέρνηση των προθύμων έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού κατάφερε να ψηφίσει μέτρα που καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η Ελλάδα έκανε πολλά βήματα προς τα εμπρός στον τομέα της τεχνολογίας. Το ηλεκτρονικό χρήμα, πλέον κυβερνά τα….πορτοφόλια των πολιτών. Σύντομα θα έρθει και η ώρα να μας δώσουν και τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κ.Μοσκοβισί λοιπόν, είπε ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία αλλά όχι επειδή βγαίνουμε από τα Μνημόνια, αλλά επειδή εισερχόμαστε δυναμικά στην λεγόμενη Νέα Εποχή (Διπλό το δώρο: Οι δανειστές λένε “μπράβο” στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και….μας “φυτεύουν” μέσα στην ηλεκτρονική φυλακή..).

Το ψέμα του τέλους των Μνημονίων

Όπως ήδη έχουν πει αρκετοί πολιτικοί παράγοντες, τα εφαρμοστικά μέτρα των Μνημονίων θα παραμείνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί λένε ότι το Μνημόνιο απλά θα αλλάξει όνομα. Ακούγεται ότι το Πλαίσιο για την Ανάπτυξη και την Σταθερότητα, θα αντικαταστήσει τα Μνημονιακά προγράμματα.

Όσοι νομίζουν ότι από τον Αύγουστο και μετά, θα τελειώσουν τα βάσανά….θα απογοητευτούν!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί