Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Εκατοντάδες ακίνητα βγαίνουν σήμερα στο “σφυρί”

Αυξάνονται τα ακίνητα, επαγγελματικά, κατοικίες, αγροτεμάχια ακόμη και ξενοδοχεία

που βγαίνουν σε πλειστηριασμό ενώ επιταχύνεται και η διαδικασία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη στο Δημόσιο.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί περίπου 318 πλειστηριασμοί που αφορούν σε 495 ακίνητα, ενώ ήδη κάποιοι έχουν ανασταλεί μετά από συμφωνία του επισπεύδοντος και του οφειλέτη.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του ιστορικού ξενοδοχείου Hydra Beach, που βρίσκεται στην Ερμιονίδα του νομού Αργολίδας, με επισπεύδουσα την Eurobank. To παραθαλάσσιο θέρετρο καλύπτει 363 στρέμματα στην θέση Πλέπι Ερμιόνης. Διαθέτει 343 δωμάτια, μπαγκαλόους και συνολικά 659 κλίνες, πισίνες, κήπο 100 στρεμμάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, spa και άλλες εγκαταστάσεις και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 27,8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα προγραμματίζονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο από τις 27 Απριλίου ενώ από την 1η Μαίου οι πλειστηριασμοί για οφειλές στο δημόσιο θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.

Ετσι, για τις 27 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί από τις φοροεισπρακτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ δώδεκα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αφορούν σε οφειλέτες του Δημοσίου.

 

(iefimerida)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί