ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Περιστερίου, προχωρούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να καταστεί λειτουργικότερο το οδικό δίκτυο και να αποσυμφορηθεί το αστικό κέντρο.
Συγκεκριμένα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου του δήμου, προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο οδοποιίας με παρεμβάσεις σε δρόμους και των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων και εργασίες χωματουργικού τύπου, καθαιρέσεις, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικές κ.ά.
Ακολούθως, δρομολόγησαν και την ανάπλαση ενός κεντρικού εμπορικού δρόμου της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, προϋπολογισμού 1,74 εκατ. ευρώ. Η παρέμβαση συνολικού μήκους 859 μέτρων και έκτασης 13.838 τ.μ. περιλαμβάνει και τη διαμόρφωση της πλατείας στη διασταύρωση των οδών Σοφ. Βενιζέλου – Μιαούλη – Πανουργιά.
Μεταξύ άλλων, οι εργασίες αφορούν σε δαπεδοστρώσεις, επίστρωση οδοστρώματος με άσφαλτο, δημιουργία χώρων πρασίνου, καθιστικών, χώρων στάθμευσης, δικτύου άρδευσης και φωτισμού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει την ουλίτιδα – Τι δείχνε νέα έρευνα
- ΥΠΟΙΚ: Για ποιούς καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση από 2/2/2026
- Οι Σέρβοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες των Ρώσων για νέα «Μαϊντάν»
- Ρούμπιο: Η Χαμάς έχει ένα «πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας» για να δεχθεί μια συμφωνία
- Τι το’θελε: Ο Mr Beast ζήτησε από τον Μάικ Τάισον να του ρίξει γροθιά! vid
- H viral δήλωση Νετανιάχου: «Θα γίνουμε Αθήνα και σούπερ Σπάρτη μαζί»
- Terminator 7: Ο λόγος που ο Τζέιμς Κάμερον δυσκολεύεται να γράψει το σενάριο
- Ενοίκια και στέγαση: Παρατηρείται πλέον μια νέα πραγματικότητα!
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
- Σκέρτσος: Αν οι πολίτες δεν θέλουν μια μονοκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα ακούσουμε την κρίση τους
Κύρια Θέματα

















