αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπροσωπος Γιάννης Οικονομου. Ειδικότερα ο κ. Οικονόμου επισήμανε:
«Με σχέδιο ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την εφάπαξ παροχή 300 ευρώ που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που καταρτίζουν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης της απασχόλησης» αναφέρει ο κ. Οικονόμου στην ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι στόχος της νέας ενίσχυσης, που θεσμοθετήθηκε, μέσω του νόμου «Δουλειές Ξανά», είναι η ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων, με σκοπό τη δημιουργία ενός επικαιροποιημένου Ψηφιακού Ατομικού Σχεδίου Δράσης, βάσει του οποίου θα μπορούν να κατευθυνθούν άμεσα σε δράσεις ανάπτυξης της απασχολησιμότητάς τους (π.χ. επαγγελματική κατάρτιση) και εύρεσης εργασίας.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Ινδία: Διασώθηκε ηλικιωμένος γιατρός που ζούσε μόνος – Δεν είχε αλλάξει ρούχα επί 18 μήνες (Vid)
- Έρευνα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Μητσοτάκης από Έβρο: «Συμφωνήσαμε με τη Βουλγαρία, για ένα “παράθυρο” μιας 4ετίας, με εγγυημένες ποσότητες νερού όσον αφορά στο πότισμα»
- Ο Όρμπαν ανακοινώνει «άσχημα νέα» για την Ευρώπη: «Αυτό αποφάσισαν χθες»
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε τη δημοκρατική κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ
- «Ματωμένο Φεγγάρι»: Έρχεται η τελευταία ολική έκλειψη σελήνης πριν την Πρωτοχρονιά του 2029, vid
- Συνελήφθη οδηγός ταξί επειδή χρέωνε κατ΄ εξακολούθηση διπλή ταρίφα
- Η Φον ντερ Λάιεν τώρα και… «βασίλισσα του καρναβαλιού», vid
- Ηράκλειο: Στο δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για το αιματηρό επεισόδιο στα Βορίζια
- ΗΠΑ: Καμπανάκι για τις καρδιαγγειακές παθήσεις – 6 στις 10 γυναίκες προβλέπεται να πάσχουν από αυτές ως το 2050!









