Στη δημοσιότητα έδωσε τις νέες κρατικές επιδοτήσεις στα τιμολόγια για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που θα αφορούν στον μήνα Νοέμβριο, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.
Στα 23,8 λεπτά του ευρώ ανά KWh (238 ευρώ ανά MWh) διαμορφώνεται η επιδότηση των οικιακών καταναλωτών για τον μήνα Νοέμβριο και για την 1η κλίμακα κατανάλωσης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας,
Τι θα πληρώσετε πραγματικά μετά τις επιδοτήσεις
– ΔΕΗ: Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα, 39,7 σεντς. Για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες θα πληρώσουν οι καταναλωτές 0,159 ευρώ.
– Protergia 39,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 57,63. Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,157 ευρώ την κιλοβατώρα.
– Ήρων 43,9 – 47 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 62 – 69,8). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,201 την κιλοβατώρα.
– Elpedison 38-42 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 59,05-63,06). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,142 την κιλοβατώρα.
– NRG 37,5-41,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 57,9-59,9). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,137 την κιλοβατώρα.
– Watt&Volt 40,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 58,9). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,168 την κιλοβατώρα.
– Φυσικό Αέριο Ελλάδος 35-36,2 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 57,4-58,6). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0.112 την κιλοβατώρα.
– Volterra 42,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 68,5). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,19 ευρώ την κιλοβατώρα.
– Zenith 38,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 58,9). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,147 την κιλοβατώρα.
– Ελίν 39,5 σεντς ανά κιλοβατώρα (έναντι 59,9 τον Οκτώβριο). Μετά την επιδότηση οι καταναλωτές θα πληρώσουν 0,157 την κιλοβατώρα.
(dikaiologitika – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΣτΕ: Πότε ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του
- Σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» τα δρομολόγια του Τραμ από αύριο Πέμπτη
- Μαγεία από ψηλά! Οι χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων σε 34 δευτερόλεπτα, Vid
- Δεν είναι σενάριο ταινίας: Πλούσιοι Δυτικοί πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους στην πολιορκία του Σαράγεβο
- Για νέα εθνική πυξίδα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
- Ενεργειακές εγκαταστάσεις πλήττονται – Η Ρωσία προειδοποιεί για όλο αυτό που συμβαίνει
- Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ, σύμφωνα με έρευνα
- Σουηδός υπήκοος εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν, δηλώνει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας
- Το ΥΠΕΝ παραχωρεί στο υπ. Προστασίας του Πολίτη έκταση για τη δημιουργία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων
- Αναβαθμίστηκαν λειτουργίες στο Πληροφοριακό Σύστημα της Επιθεώρησης Εργασίας, σε εφαρμογή του ν. 5239/2025









