• Αρχική
  • Άρθρα
  • Booking System: Έτσι προσπαθούν να ανοίξουν την αγορά – Η πρόταση από την Θεσσαλονίκη

Booking System: Έτσι προσπαθούν να ανοίξουν την αγορά – Η πρόταση από την Θεσσαλονίκη

Η χριστουγεννιάτικη αγορά εξακολουθεί να λειτουργεί με την μέθοδο του click away.

Έμποροι και καταναλωτές φαίνεται ότι προσαρμόστηκαν στη νέα κατάσταση, ωστόσο δεν είναι κάτι το ιδανικό.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού-Εύοσμου, Κώστας Βασιλειάδης τάσσεται υπέρ του ανοίγματος των καταστημάτων, προτείνοντας μάλιστα ως επιπλέον μέτρο προστασίας το ραντεβού του πελάτη για είσοδο στο κατάστημα μέσα από ένα booking system.

«Έχουμε προτείνει διάφορους τρόπους. Ένας τέτοιος είναι το προκαθορισμένο ραντεβού όπου ο πελάτης θα κλείνει ραντεβού για συγκεκριμένη ώρα και θα εξυπηρετείται σε συγκεκριμένα τετραγωνικά. Παράδειγμα ο Κώστας Βασιλειάδης θα εξυπηρετηθεί από τις 11:25 έως τις 11:35 σε 8 τετραγωνικά μέτρα την τάδε ημέρα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα booking system που θα παρέχει το gov.gr. Έτσι εντός του καταστήματος θα γίνονται πολύ προσεκτικά και μετρήσιμες οι επισκέψεις των καταναλωτών και θα σταματήσει και το φαινόμενο να δοκιμάζει ο κόσμος παντελόνια έξω στο πεζοδρόμιο» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης, μιλώντας στο Sputnik.

Αναμένουμε λοιπόν τ αν θα γίνει δεκτή η πρόταση των εμπόρων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν διεξόδους με στόχο να μπορέσουν να ελιχθούν στην νέα πραγματικότητα, η οποία δίνει αλλεπάλληλα χτυπήματα στο επιχειρείν.