Άλμα της τάξης του 39,67% αναμένεται να καταγράψει σήμερα, Δευτέρα η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στη χονδρική με την τιμή του ηλεκτρικού αναμένεται να φτάσει στα 205 ευρώ ανά μεγαβατώρα σύμφωνα με το Open.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο Νοέμβριο που η τιμή του ρεύματος σκαρφαλώνει πάνω από τα 200 ευρώ. Μένει να φανεί πως αυτή η αύξηση θα αποτυπωθεί στους λογαριασμούς ρεύματος των καταναλωτών.
Υπενθυμίζεται οτι στα 23,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα καθορίστηκαν οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος για τον Νοέμβριο, για μηνιαία κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, που αντιστοιχεί στο 90% των νοικοκυριών.
Στο κυνήγι… του μπόνους για την εξοικονόμηση ρεύματος θα πρέπει να επιδοθούν τα νοικοκυριά με καταναλώσεις ρεύματος άνω των 500 κιλοβατωρών προκειμένου να ωφεληθούν με μειώσεις στους λογαριασμούς τους από 5 έως 30 ευρώ τον μήνα.
Το σίγουρο είναι πως όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και φυσικού αερίου.
(dikaiologitika – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντουμπάι: Drone του Ιράν χτύπησε δίπλα στο αμερικανικό προξενείο, ξέσπασε πυρκαγιά – Δείτε βίντεο
- Ο Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον Μακρόν: “Κύπρος και Γαλλία συνδέονται με ισχυρή σχέση”
- Η Γαλλία θα στείλει μέσα αεράμυνας και φρεγάτα στην Κύπρο
- Νέα Μάκρη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου – Φέρεται να ανήκει σε Τούρκο υπήκοο
- Νέες απειλές από το Ιράν: «Ακόμα δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα πλέον προηγμένα όπλα μας»
- Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
- Λέρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του κατά τη διάρκεια καβγά
- Α.Γεωργιάδης : Παράταση στη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία σε ασθενείς που πάνε καλά
- Ιταλός ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις»
- “Απολύτως ανόητη” η επίθεση των ΗΠΑ εν μέσω διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον πρεσβευτή του Ιράν στον ΟΗΕ









