Έκτοτε πολλά ακούστηκαν για την σύνταξη που θα δικαιούνταν η γυναίκα του και τα παιδιά του. Πλέον αυτό το θέμα λήγει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καθώς αναρτήθηκε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας η οποία αναφέρει:
“Με αφορμή τον άδικο χαμό του πιλότου μας, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου, μας γνωρίζεται από το ΓΛΚ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ότι σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300€, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198€ και πληρωτέο ποσό 3.102€ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)”.
Ο χαμός ενός ανθρώπου δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με το χρυσάφι όλου του κόσμου. Από την άλλη οι οικογένειες που μένουν πίσω πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους. Ειδικά τα παιδιά. Και γι΄ αυτό η οικονομική τους στήριξη είναι απαραίτητη.
Ήταν μάλλον ατυχέστατη η επιλογή κάποιων να κάνουν το θέμα της σύνταξης του πεσόντα Σμηναγού “αιχμή του δόρατος” στην γενικότερη και σωστή κριτική που γίνεται για τις συντάξεις.
Οι πεσόντες εν υπηρεσία και ένεκα αυτής σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν υπόκεινται στις μνημονιακές κρατήσεις. Γι΄ αυτό και η οικογένεια του Σμηναγού έχει κι άλλα δικαιώματα για τα οποία έχει ενημερωθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούν, ακριβώς επειδή είναι αυτά που δικαιούνται .
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 37 άνθρωποι πέθαναν σε πλημμύρες, vid
- Παρέμβαση Έλον Μασκ για τον ήλιο και την παραγωγή ενέργειας
- Τζίμι Λάι: “Ο γηραιότερος πολιτικός κρατούμενος του Χονγκ Κονγκ”
- Γ. Αυτιάς: Ζητά άμεση χρηματοδότηση και για τις 13 Περιφέρειες με επιστολή του προς τον επίτροπο Οικονομικών
- “Άντε να εξηγήσεις γιατί άργησες”: Το viral βίντεο στην Ερμού
- Παραμένουν στα μπλόκα οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Β. Ελλάδας – Νέες κινητοποιήσεις αύριο
- Δήμος Βύρωνα: Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων
- Κοντογεώργης: «Tα μπλόκα της διαμαρτυρίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να μετατραπούν σε μπλόκα ταλαιπωρίας»
- Ο Σπάικ Φιρν του «Alien: Romulus» μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ στο θρίλερ «Phantom Son»
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Όσοι δεν θέλουν τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αρνούνται τους ελέγχους









