“Ξήλωσαν” τη μαφία των Ρόλεξ στη Μύκονο

lmykonos unsplash
Στο λιμάνι της Πάτρας εντοπίστηκαν οι δύο Ιταλοί μέλη της “μαφίας των ρολογιών”.

Στο λιμάνι της Πάτρας εντοπίστηκαν οι δύο Ιταλοί μέλη της “μαφίας των ρολογιών” που σύμφωνα με την Espresso επιτέθηκαν στη Μύκονο στη σύζυγο του βιομήχανου Νέλλου Κανελλόπουλου και της άρπαξαν από το χέρι ρολόι αξίας άνω των 50.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η ληστεία σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή όταν η Λη Κανελλοπούλου πήγε να αγοράσει καφέ σε ένα κατάστημα στη θέση Δραφάκι, ενώ ο σύζυγός της και πρόεδρος της ΤΙΤΑΝ την περίμενε στην είσοδο.

“Θα της ξερίζωναν το χέρι αν χρειαζόταν”, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον γνωστό βιομήχανο να προσπαθεί μάταια να ακολουθήσει τους δράστες.

Η Λη Κανελλοπούλου διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του, την οποία είχαν νοικιάσει και στη συνέχεια εγκατέλειψαν.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως μέλη οργανωμένης συμμορίας κακοποιών από τη Νάπολη με “ειδικότητα” στις ληστείες και κλοπές πολυτελών αντικειμένων που τα τελευταία τρία χρόνια έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στη Μύκονο.

με πληροφορίες από Espresso/ enikos/ photo unpslash