Ξέσπασε ο δικηγόρος της 33χρονης που απήγαγε το 10χρονο κορίτσι: «Αν από πίσω κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας θα παραιτηθώ»

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται ο δικηγόρος της 33χρονης η οποία και ερευνάται για ένα σορό βαριές κατηγορίες.

Μάλιστα ο κ. Βασίλης Νουλέζας , παραχωρώντας συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμη και παραίτησής του από την υπόθεση.

Ο ίδιος πιο συγκεκριμένα, μπροστά στον «αρμαγεδώνα» αποκαλύψεων για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη είπε:

«Η εντολέας μου έχει πει πως είναι μετανιωμένη για ότι έγινε, αλλά τόνισε πως το παιδί ζούσε σε ένα κακό περιβάλλον. Οσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται.

Όχι για να συγκαλύψει κάτι. Και θέλω να τονίσω το εξής: Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως»

Ο ίδιος κάνοντας αναφορά στην προσωπική ζωή και το παρελθόν της 33χρονης που απήγαγε το μικρό κοριτσάκι συνέχισε:

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ».

Ο δικηγόρος της 33χρονης μάλιστα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα κατήγγειλε δημόσια ο Αλέξης Κούγιας περί πρότασης για οικονομικό συμβιβασμό των δύο πλευρών.

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί