Ξέσπασε ηλικιωμένη ασθενής με κορωνοϊό: Δεν με νοιάζει για μένα, το παιδί μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασθενοφόρα μεταφέρουν έξι νεφροπαθείς ασθενείς από την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι, στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι υπήρξαν τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού και 3 νεκροί, παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κόσμος ακόμα μπαίνει και βγαίνει στην κλινική κι εξακολουθούν να γίνονται αιμοκαθάρσεις κι εξετάσεις. Ασθενοφόρα με ειδικά μέτρα προστασίας παραλαμβάνουν ασθενείς […]

Ασθενοφόρα μεταφέρουν έξι νεφροπαθείς ασθενείς από την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι, στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι υπήρξαν τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού και 3 νεκροί, παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κόσμος ακόμα μπαίνει και βγαίνει στην κλινική κι εξακολουθούν να γίνονται αιμοκαθάρσεις κι εξετάσεις.

Ασθενοφόρα με ειδικά μέτρα προστασίας παραλαμβάνουν ασθενείς από την κλινική που έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό και τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία.

Μια ασθενής μάλιστα με δάκρυα στα μάτια είπε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για την κατάσταση και πως ανησυχεί για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

«Έχω και παιδιά! Έχω και εγγόνια! Η κόρη μου ερχόταν και καθόταν δίπλα μου! Τρελάθηκα! Στην κυριολεξία τρελάθηκα! Δεν με νοιάζει για μένα! Για το παιδι μου και τα εγγόνια μου με νοιάζει», έλεγε η γυναίκα κλαίγοντας καθώς την μετέφεραν με το ασθενοφόρο.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί