Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο κατηγορούμενος αστυνομικός, με βαθμό αστυφύλακα, διώκεται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για εκτέλεση παράνομων πυροβολισμών.
Στο ίδιο βούλευμα περιγράφεται αναλυτικά το χρονικό της καταδίωξης, η οποία ξεκίνησε, όταν αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι το ανήλικο θύμα αποχώρησε με το ΙΧ φορτηγάκι του πατέρα του από βενζινάδικο, χωρίς να πληρώσει το ποσό των 20 ευρώ για τα καύσιμα που είχε βάλει.
Κατά την έναρξη της αποδεικτικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του κατηγορητηρίου, αρνούμενος τις πράξεις που του καταλογίζονται. Είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Πρώτοι εξετάστηκαν από το Δικαστήριο οι γονείς τού ανήλικου θύματος, ενώ ακολούθησαν άλλοι δύο μάρτυρες, και μεταξύ αυτών ένας οδηγός που είχε προσέλθει στις Αρχές δηλώνοντας αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης.
Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καταγγελία της ΟΛΜΕ για «προσχηματικό» διάλογο με την υπουργό Παιδείας
- Ο Λίβανος πρέπει να συνεχίσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γερμανίας
- Χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων
- Δύο σφαίρες στο κεφάλι δέχτηκε ο Έλληνας ισοβίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Δομοκού
- Χτυπήματα βαθιά μέσα στη Ρωσία ζητάει η πρωθυπουργός της Δανίας, vid
- Ιράν: Η αμερικανική θέση στο ζήτημα των πυρηνικών έχει γίνει πιο ρεαλιστική
- “Αν με απάτησες, να πέσει κεραυνός”! – Πήρε απάντηση από τη φύση;; (Vid)
- ΑΑΔΕ: Ποιες λειτουργίες υποβολής δήλωσης Ε9 δεν θα είναι διαθέσιμες από την Πέμπτη
- «Βόμβες» Κένεντι για το νερό που πίνουμε: «Ξέρουμε ότι μειώνει το IQ», vid
- Κινέζος νόμισε ότι κέρδισε iPhone σε επαγγελματικό πάρτι, αλλά το κουτί έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη
Κύρια Θέματα









