Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μεσαρά της Κρήτης ανάμεσα σε ομάδα Πακιστανών και Ελλήνων με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας CretaPost, όλα ξεκίνησαν στις 8 περίπου το βράδυ στο Τυμπάκι όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και άρχισαν να λογομαχούν ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.
Η κατάσταση ξέφυγε καθώς υπήρξε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ κάποιοι φαίνεται πως πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους (ξύλα, καδρόνια κτλ) και άρχισαν να χτυπιούνται μεταξύ τους.
Μάλιστα, υπήρξε και… κυνηγητό στους δρόμους με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο.
Ήταν τόσα πολλά τα άτομα που έλαβαν μέρος στην συμπλοκή, που οι αρχές προέβησαν σε δεκάδες συλλήψεις.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν σοβαρά πέντε Έλληνες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με τους τρεις να οδηγούνται στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι από χθες βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Τυμπάκι μετά και από παρέμβαση του δημάρχου Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη.
Η αφορμή της άγριας συμπλοκής
Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν ένα καυγάς ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τοπικού Cretapost, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε ζητώντας παράλληλα τον λόγο για την συμπεριφορά του. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί επίθεση από 10 περίπου Πακιστανούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπλόκα: Ούτε κουβέντα για την «πράσινη ατζέντα» που «σκοτώνει» την αγροτική παραγωγή
- Η “Βροχή” Διδυμίδων κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο: Το εντυπωσιακό φαινόμενο με τα 150 “πεφταστέρια” την ώρα
- Συγκλονιστικό βίντεο: Σπίτι εξερράγη στην Καλιφόρνια – 6 τραυματίες, vid
- Γυναίκα “στούκαρε” με κλεμμένο σκάφος πάνω σε ιστορική γέφυρα της Βενετίας! vid
- Το μυστήριο των οικόσιτων γατών λύθηκε: Αρχαίο DNA από Κίνα ανατρέπει όσα ξέραμε για την προέλευσή τους
- Χάος στο γήπεδο: Ινδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή δεν είδαν…τον Μέσι! vid
- Κ. Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες
- Τραγωδία στο Τέξας: 15χρονος σκότωσε τη μητέρα και τα δύο αδέλφια της πρώην κοπέλας του
- «Θα αναλάβουμε δράση», λένε οι ΗΠΑ, κοιτώντας προς τη Ρουάντα
- Γυναίκα “φύλακας άγγελος” σώζει άνδρα που έπεσε στις ράγες του Μετρό στην Βαρκελώνη, vid
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ









