Ομάδα αγνώστων σήμερα το πρωί πήγε σε σχολείο του Αιγινίου στην Πιερία, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ομάδα περίπου 10 ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής, τον κυνήγησε, τον “συνέλαβε” και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.
Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.
Λίγο αργότερα ο διευθυντής του σχολείου χρειάστηκε να διακομιστεί στο τοπικό Κέντρο Υγείας.
Για το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, περιγράφοντας από πρώτο χέρι τα όσα συνέβησαν:
«Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα. Αυτό έγινε μπροστά και σε άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν μάρτυρες. Ήταν συνολικά καμιά δεκαριά άτομα. Δεν ήταν μόνο εκείνοι που έκαναν τη σύλληψη, αλλά και ορισμένοι που ήθελαν να τους συμπαρασταθούν»:
«Δεν ήταν μέλη μας», υποστηρίζουν οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος»
«Όλοι οι Έλληνες μπορούν να δηλώνουν “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ως μέλη ανήκουν στο σώμα. Καταδικάζουμε όλες αυτές τις πράξεις δεν είναι μέλη δικά μας όλοι αυτοί», δηλώνει ο πρόεδρος των αυτοαποκαλούμενων «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», Γρηγόρης Χαραλαμπίδης.
Τα άτομα που συγκροτούν την λεγόμενη «Συνταγματική αστυνομία» επικαλούνται το άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:
«η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Πάντοτε κουβαλούν πάνω στα ρούχα ή τα οχήματά τους το παρακάτω σήμα:


Προ ημερών μάλιστα, μέλη των «θεματοφυλάκων» είχαν εισβάλει σε διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου διενεργούνταν rapid tests.
Στα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν πραγματοποιώντας ελέγχους στη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για αντιποίηση, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη βιντεοσκόπηση.
.
Πολλά ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τους αυτοαποκαλούμενους «θεματοφυλάκες του Συντάγματος», ως προς το κατά πόσο η δράση τους αποτελεί την ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΡΜΗ για «δυναμική χουντο-αντίδραση» από το κράτος.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ήδη αρκετά μεγάλα ΜΜΕ έχουν κάνει «σημαία» τους τη δράση των παραπάνω ατόμων απαιτώντας να ληφθούν μέτρα από την πολιτεία.
Τα πάντα -ως συνήθως- θα κριθούν εκ του αποτελέσματος:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









