«ΒΡΑΖΟΥΝ» τα γήπεδα όλης της χώρας: ΥΒΡΕΙΣ κατά του πρωθυπουργού, ενωμένοι ΟΛΟΙ οι οπαδοί! vid

Δεν ξέρει τι θα κάνει με τις εκλογές η κυβέρνηση

Τα αθλητικά γήπεδα όλης της χώρας, μετατράπηκαν την Κυριακή σε «λαϊκά δικαστήρια» κατά της κυβέρνησης και γενικά των πολιτικών, τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν των Τεμπών!!!

Από την Κρήτη, την Αθήνα, τον Πειραιά μέχρι την Μακεδονία οι πολίτες καταφέρονται εναντίον του πρωθυπουργού με ύβρεις, οι οποίες παρατίθενται δημοσιογραφικά.

Εκτός από το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ σε αντικυβερνητικό συλλαλητήριο εξελίχθηκε και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο γήπεδο μπάσκετ του Άρη κλπ.

Οι πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβέρνηση είτε με τρομερές ύβρεις κατά του πρωθυπουργού είτε με την ιαχή «Δολοφόνοι-δολοφόνοι».

Λαϊκή «λάβα» παντού, το μόνο που περιμένει είναι οι εκλογές.

Βέβαια, η 9η Απριλίου ως ημερομηνία εκλογών φαντάζει αδύνατη μετά την σύγκρουση των και φαντάζει αδύνατη ως ημερομηνία και η 23η Απριλίου! Άλλωστε, στις 10 Απριλίου θα γίνουν τα μνημόσυνα των αδικοχαμένων επιβατών της αμαξοστοιχίας του τρόμου.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι οι κάλπες να στηθούν τον Μάιο.

Πιθανότατα στις 21 Μαΐου (ή μια εβδομάδα πριν, στις 14), ενώ αν απαιτηθούν και δεύτερες θα διεξαχθούν στις 2 Ιουλίου.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πάντως οι εκλογές να γίνουν και στο βάθος του καλοκαιριού.

Υπάρχουν εισηγήσεις ακόμα και για εκλογές τον Ιούλιο ακόμα και στις 13 Αυγούστου αν κριθεί σκόπιμο, όταν όλοι οι νέοι θα έχουν κανονίσει τις διακοπές τους και θα βρίσκονται σε τουριστικούς προορισμούς, για να έχει μετριαστεί η οργή.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί