Ο υπουργός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα δοθεί παράταση στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, να εμβολιαστούν για να μην πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ.
“Δεν θα πάρουν χρόνο οι άνθρωποι διότι εκείνο το οποίο είναι σημαντικό είναι να εμπεδώνεται μια αντίληψη νομιμότητας και λειτουργίας του νόμου. Αυτό το οποίο διευκρινίστηκε με τον νόμο είναι ότι μέχρι ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να έχουν εμβολιαστεί .Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί άνω των 60 ετών θα επιβληθεί ένα πρόστιμο”.
Πόσοι άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν
Eπίσης ανέφερε τον αριθμό των άνω των 60 ετών που πήγε να εμβολιαστεί. ” Πολύ σημαντικός αριθμός ανθρώπων, 200 χιλιάδες πήγαν και εμβολιάστηκαν Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έκριναν διαφορετικά, έκριναν ότι θα πληρώσουν το πρόστιμο”, τόνισε με έμφαση.
“Τώρα δεν έχει κανένα νόημα να πούμε στους ανθρώπους που συμμορφώθηκαν, ότι ξέρετε εσείς που συμμορφωθήκατε, μπράβο συμμορφωθήκατε αλλά οι άλλοι που δεν συμμορφώθηκαν, δεν θα έχουν καμία κύρωση. Τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια την οποία κάνουμε ακριβώς για να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό”, συμπλήρωσε.
Ακόμη ανέφερε ότι οι ανεμβολίαστοι ηλικίας άνω των 60 που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν αργότερα μετά δεν θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ.
enoikonomia/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΠΟ: Επανάχρηση δύο ακινήτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Ακρόπολης
- Κ. Τσιάρας: Κατανοούμε τα αιτήματα των αγροτών – Ανεξήγητη η άρνηση συμμετοχής στον διάλογο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 ευκαιρίες απασχόλησης στη Λάρισα στην 49η «Ημέρα Καριέρας»
- Ξεκάθαρος ο Όρμπαν αναφορικά με την Ουκρανία
- Β. Κορκίδης: Ο «γόρδιος δεσμός» των αγροτικών μπλόκων θα λυθεί μόνο με διάλογο
- Νέα στήριξη στα δημόσια ΑΕΙ, με έκτακτη επιχορήγηση και 450 προσλήψεις
- Ισραήλ: Η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος στη Γάζα σε ξένους δημοσιογράφους χωρίς συνοδεία
- Ο Μακρόν δεν εγκρίνει τον τρόπο σύλληψης του Μαδούρο αλλά «είναι καλή είδηση για τους Βενεζουελάνους»
- Μακεδονία: Ανοιχτά για τα Θεοφάνεια τα μπλόκα των αγροτών, πολύωροι αποκλεισμοί σήμερα
- Από τον Καναδά στην Ουκρανία: Αυτή διόρισε ο Ζελένσκι ως σύμβουλο οικονομικής ανάπτυξης









