«ΒΟΜΒΑ» από Υφυπουργό: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθούν οι υποχρ. εμβολιασμοί στα Σώματα Ασφαλείας»

Ενώ ξέρουν πως πολλές χιλιάδες ένστολων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το ενδεχόμενο επέκτασης των υποχρεωτικών εμβολιασμών στα σώματα ασφαλείας άφησε ανοιχτό μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι «όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι στο τραπέζι».

Ο κ. Κατσαφάδος σημείωσε πως ήταν αναγκαίος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών και συμπλήρωσε ότι στο λιμενικό είναι εμβολιασμένο το 70% του προσωπικού.

«Ο κορονοϊός έχει αποδείξει ότι μας επιφέρει δυσάρεστες εκπλήξεις, η κυβέρνηση δείχνει αντανακλαστικά, κοιτάζει πρώτα και κύρια να θωρακίσει την υγεία των πολιτών. Αναγκαίο κακό ήταν η απόφαση η οποία πήραμε για να μπορέσουμε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 εφόσον 9 στους 10 που χάνουν τη ζωή τους ειναι από 60 και πάνω.

Καταλαβαίνετε ότι μέσα από αυτό το δυναμικό φαινόμενο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι στο τραπέζι.

Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα όταν γνώμονας και οδηγός μας σε όλες τις αποφάσεις είναι να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ασφάλεια των πολιτών και να μπορέσει η ζωή μας να έλθει σε μια κανονικότητα».

Αναφορικά με τα ποσοστά εμβολιασμού το Λιμενικό Σώμα, τόνισε:

«Είναι εμβολιασμένοι σε ένα ποσοστό πάνω από 70%. Εγώ θα ήθελα να είναι σε ένα ποσοστό 100% να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας και ούτε ένα στέλεχος του Λιμενικού που να μην είναι εμβολιασμένος. Οι λόγοι είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι αρνητές για την άρνηση, ειναι οι ίδιοι λόγοι που υπάρχουν και μέσα στην κοινωνία».

(parapolitika – φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί