Βόλος: Νεαρός οδηγούσε χωρίς πινακίδες, μεθυσμένος, πέρασε από 12 κόκκινα φανάρια και μετά τράκαρε περιπολικό

Σε ένα απίστευτο κυνηγητό ενός επικίνδυνου 21χρονου οδηγού επιδόθηκε η τροχαία το βράδυ του Σαββάτου (16.12.2023) στον Βόλο.

Ο νεαρός οδηγός κινούνταν στους δρόμους του Βόλου χωρίς πινακίδες, γιατί τους τις είχανε αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση, ωστόσο πήρε το αυτοκίνητό του για να πάει με έναν φίλο του σε τσιπουράδικο.

Γυρίζοντας από το τσιπουράδικο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι ένας οδηγός έκανε «οχτάρια» στον δρόμο. Του κάνουν σήμα να σταματήσει και ο 21χρονος γκαζώνει το αμάξι για να εξαφανιστεί. Το περιπολικό τον ακολουθεί και εκείνος διασχίζει τον μισό Βόλο περνώντας με κόκκινο φανάρια.

Σε απομακρυσμένη συνοικία του Βόλου εγκλωβίζεται σε στενό και για να αποφύγει την σύλληψη τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ξεφεύγει από το μπλόκο και πηγαίνει στο σπίτι του όπου παρκάρει το αυτοκίνητο. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε μέχρι χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος. Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο καθώς πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια.

Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί