Βόλος: Μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και έκλεψαν… 6 μπουκάλια ελαιόλαδο! Κατέληξαν στο αυτόφορο

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ένα ζευγάρι Βολιωτών, μια 30χρονη γυναίκα και ένας 42χρονος, καθώς συνελήφθησαν χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα για κλοπή 6 μπουκαλιών ελαιόλαδου, τα οποία είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από μίνι μάρκετ της πόλης.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το ζευγάρι μετά την κλοπή είχε διαφύγει, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και ακινητοποιήθηκαν, ενώ στη συνέχεια τα κλεμμένα αντικείμενα επιστράφηκαν στην νόμιμη δικαιούχο.

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου ο 42χρονος δήλωσε πως επιθυμεί αναβολή της εκδίκασης για να ορίσει συνήγορο υπεράσπισης. Αν και η 30χρονη επιθυμούσε να δικαστεί η υπόθεση χθες, η αυτόφωρη διαδικασία αναβλήθηκε τελικά για σήμερα Τετάρτη.

Η νεαρή γυναίκα είναι μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, με την τελευταία τον Αύγουστο του 2023 όποτε είχε καταδικαστεί για κλοπή, σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών.

(με πληροφορίες από thenewspaper. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί