Ο πατέρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της TRT, πληροφορήθηκε τι γινόταν από την ανήλικη κόρη του, που έμεινε στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο και τους ισχυρισμούς της, φέρεται να επιβεβαίωσε και η μικρότερη αδελφή της.
Η μήνυση που κατατέθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ο συνήγορος του πατέρα των δύο κοριτσιών κατέθεσε αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από την μητέρα και το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και φιλοξενία των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση στις 23 Νοεμβρίου.
Η συνήγορος της μητέρας, ισχυρίζεται ότι τα καταγγελλόμενα είναι απολύτως αναληθή και αβάσιμα και άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία του πρώην συζύγου της.
(thesstoday. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπέκαμ: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε δημόσιο ο γιος τους, Μπρούκλιν
- Ο Πάπας προσκλήθηκε στο “Συμβούλιο Ειρήνης” του Τραμπ
- Η Τουρκία είπε το «ναι» – Ποιές άλλες χώρες «μαζεύει» στο «Συμβούλιο Ειρήνης» ο πρόεδρος των ΗΠΑ
- Η κακοκαιρία χτυπά την Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι, δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική – Δείτε εικόνες
- Τραγωδία στο Άστρος Κυνουρίας: Νεκρός 53χρονος λιμενικός που χτυπήθηκε από ισχυρό κύμα
- Έχει την ικανότητα ο Καναδάς να πολεμήσει τις ΗΠΑ;
- Το μήνυμα του Τραμπ στην Ευρώπη! Η Δεξιά θέλει να αλλάξουν τα πράγματα
- Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στην Αττική αύριο, Πέμπτη – Η ανακοίνωση της Περιφέρειας
- Τρίκαλα: Ξεπέρασε το μισό μέτρο το ύψος του χιονιού στα ορεινά – Ανοιχτοί οι δρόμοι
- Ο πάπας Λέων προσκλήθηκε στο “Συμβούλιο Ειρήνης” του Τραμπ – Δεν έχει απαντήσει ακόμη
Κύρια Θέματα









