Η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, οι εθελοντές του “Ερυθρού Σταυρού”, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Στρατιωτική Μουσική Γ΄ Σώματος Στρατού “Μέγας Αλέξανδρος” έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον κ. Γκιουλέκα. Ο υφυπουργός τους καλωσόρισε στο ΥΜΑΘ, τους ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα και δήλωσε: “Οι ‘Αγιες Ημέρες των Χριστουγέννων αναγεννούν την ελπίδα για έναν καλύτερο και ειρηνικό κόσμο. Εύχομαι σε όλους υγεία, συλλογική και ατομική προκοπή, αισιοδοξία και ευημερία. Με εθνική υπερηφάνεια να συνεχίσουμε να πορευόμαστε ενωμένοι, παραμένοντας προσηλωμένοι σε μια πορεία δημιουργίας και ανάπτυξης που θα εκπληρώνει εθνικούς και προσωπικούς στόχους. Τη νέα χρονιά σηκώνουμε την Μακεδονία και την Θράκη ακόμα πιο ψηλά κι όλοι μαζί την Πατρίδα μας ψηλότερα”.
Παραδοσιακά κάλαντα από τον Πόντο, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές κυριάρχησαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά υποδέχθηκε παιδιά, συλλόγους και φορείς, που έψαλαν τα κάλαντα και αναβίωσαν έθιμα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα. Η Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων και των φορέων τόσο για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, καθένας στον δικό του τομέα, όσο και γιατί κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις. “Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της χαράς, της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης. Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε έμπρακτα κάθε συμπολίτη μας, με πρωτοβουλίες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της κ. Αηδονά.
Τα παραδοσιακά κάλαντα άκουσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τα ΚΑΠΗ του Δήμου, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη μπάντα του Γ’ Σ.Σ. και τα μέλη της Ουκρανό – Ελληνικής Πρωτοβουλίας. Η ευχή του ήταν «ας κάνουμε πράξη το μήνυμα των ημερών, να οικοδομήσουμε μια Θεσσαλονίκη με περισσότερη αλληλεγγύη, ευαισθησία, συμπερίληψη και ανθρωπιά». Το μεσημέρι ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και πολίτες στο κέντρο της πόλης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Beauty and the Beast»: Η Disney ετοιμάζει μία νέα live action περιπέτεια του Γκαστόν
- Με τρακτέρ στο κέντρο των Τρικάλων και της Καρδίτσας οι αγρότες
- Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε φακελάκι για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









