Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου στη Μύκονο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή άγριου ξυλοδαρμού του ξενοδόχου στη Μύκονο είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αναφέρθηκε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Με βάση το υλικό από κάμερες και στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου. «Έχει συλληφθεί ένα άτομο και πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό» είπε αρχικά ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

Και συνέχισε: «Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ύστερα ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια».

Όσο αφορά στο κίνητρο, ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε πως, «είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις».

«Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο»
Ο αδερφός του θύματος, Γιώργος Μάγκας μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα. «Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA/ newsit/ photo unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί