Βίντεο-Ντοκουμέντο από τις ευτυχισμένες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη ραγίζει καρδιές

Ένα βίντεο που συγκλόνισε την Ελλάδα με τις ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη από τη ζωή με τις φίλες της έφερε στη δημοσιότητα το Star. Η Ελένη φαίνεται ξένιαστη και χαμογελαστή να ζει την κάθε στιγμή, όπως κάθε νέα κοπέλα με τις φίλες της και να χαίρεται. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε […]

Ένα βίντεο που συγκλόνισε την Ελλάδα με τις ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη από τη ζωή με τις φίλες της έφερε στη δημοσιότητα το Star.

Η Ελένη φαίνεται ξένιαστη και χαμογελαστή να ζει την κάθε στιγμή, όπως κάθε νέα κοπέλα με τις φίλες της και να χαίρεται.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε το κακό που θα συνέβαινε λίγο καιρό αργότερα. Ο φρικτός θάνατος αυτού του πρόσχαρου κοριτσιού που πέρασε φρικτά βασανιστήρια στα χέρια των βιαστών και δολοφόνων της πριν φύγει τόσο πρόωρα από την ζωή.

Στο βίντεο ακούγεται για πρώτη φορά η φωνή της και ραγίζουν καρδιές.

Στο Star μίλησε και η γιαγιά της Ελένης:
«Μην κρύβετε τα καθαρά της μάτια, δεν έκανε κάτι κακό» είπε, «Θέλω στην τηλεόραση να το βλέπω το πουλάκι μου όπως είναι».

Ανέφερε επίσης ότι η δικαστική απόφαση γαλήνεψε την ψυχή της Ελένης Τοπαλούδη κι ευχήθηκε «να είναι η τελευταία».

«Η δικαστική απόφαση είναι μία λύτρωση για την ψυχούλα της Ελένης. Ένα κορίτσι, δεν υπάρχει, όχι επειδή είναι εγγονή μου. Δεν το περίμενα αυτό με τίποτα. Πως βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι και έκαναν αυτό το κακό. Ησυχία δεν έχουμε ούτε τη μέρα ούτε τη νύχτα. Πηγαίνω στα νεκροταφεία να κάθομαι κοντά του. Μεγάλος καημός. Έχω εγγόνια, γερά να είναι, κάθε ένα αγαπιέται με τη χάρη του, αυτό ήταν το κάτι άλλο» είπε η γιαγιά στο STAR.

Κι ανέφερε επίσης: «Η ψυχούλα της Ελένης σαν να γαλήνεψε αισθάνθηκα όταν άκουσα την δικαστική απόφαση. Ηρέμησε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε και εκείνο. Τους είπε κιόλας: από τον μπαμπά μου θα το βρείτε, ήταν η τελευταία της λέξη».

«Εύχομαι να είναι η τελευταία, άλλο παιδί να μην το πάθει» είπε και συμπλήρωσε: «Μου έλεγε να πάω όταν πάρει πτυχίο. Ερχόταν εδώ μας αγκάλιαζε, μας φιλούσε. Η Ελένη έγινε η Ελένη της Ελλάδος. Σε όλα τα σπίτια μέσα είναι. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείξατε. Μάθαμε τα παιδιά μας να μην έχουν ζήλια και κακία, πως μας ήρθε αυτό. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί αλλά πως του έδωσες Παναγία μου αυτό το κακό; Πληγώθηκε πάρα πολύ.».

Τόνισε ότι ζητούσε υπομονή από τον Θεό.

«Θεέ μου δώσε υπομονή έλεγα. Έχω τον παππού 90 χρόνων άρρωστο στο κρεβάτι έλεγα να ήμουν πουλάκι να πετούσα κοντά τους να τους παρηγορήσω. Μου έλεγαν μην ανοίξεις μαμά τηλεόραση. Η Κούλα η καημένη έλεγε, έλεγε, ο Γιάννης δεν είναι τόσο εκδηλωτικός. Έχει μεγάλο βάσανο η καημένη»…«Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι. Πόνος μεγάλος είναι. Τι να σας πω; Να μην αξιώσει ο Θεός σε κανέναν γονιό, παππού, γιαγιά. Είμαστε τρία σπίτια, φαρμακωμένοι» είπε.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί