Βιασμός 15χρονου!!! Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά – Είναι άρρωστο πολύ»

Στον ανακριτή απολογούνται σήμερα οι δύο από τους έξι ανήλικους συλληφθέντες για την υπόθεση συστηματικού βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στο Ίλιον.

Στον ανακριτή απολογούνται σήμερα οι δύο από τους έξι ανήλικους συλληφθέντες για την υπόθεση συστηματικού βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στο Ίλιον.

Ακόμη τρεις έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι κατηγορούμενοι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Για ακόμα δύο εφήβους, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ποινική δικογραφία, δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τον ένα, σύμφωνα με πληροφορίες να φέρεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.

Οι Αρχές εξετάζουν και τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών, τριών 15χρονων και μίας 14χρονης, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο, αλλά βρίσκονταν μπροστά στη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα και τα οποία δεν έκαναν κάτι για να αποτρέψουν την φρίκη που βίωνε ο 115χρονος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας είπε χαρακτηριστικά «Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. (ενν. με τον βιασμό του 15χρονου) Είναι άρρωστο πολύ».

real/photo unsplash

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί