Βία ανηλίκων: Νεαροί 16 και 17 ετών λήστεψαν δύο 14χρονους στη Γλυφάδα και μετά χτύπησαν αστυνομικούς

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στη Γλυφάδα για δύο ληστείες σε βάρος 14χρονων – Τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψή τους.

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στην περιοχή της Γλυφάδας, κατηγορούμενοι για δύο ληστείες σε βάρος 14χρονων όπως επίσης και και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τη 01:00, τέσσερις δράστες πλησίασαν έναν 14χρονο και του αφαίρεσαν από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα ενημέρωσε αστυνομικούς που ήταν σε κοντινό σημείο, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις. Μετά από λίγο εντόπισαν τους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 16 ετών ο ένας και 17 χρόνων οι άλλοι δύο, τους οποίους και ακινητοποίησαν. Κατά την διάρκεια της σύλληψής τους όμως, οι κατηγορούμενοι τραυμάτισαν ελαφρά δύο από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τους παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι φερόμενοι ως δράστες, λίγο πριν από την σύλληψή τους, αφαίρεσαν και από άλλο έναν 14χρονο χρυσή σελίδα από τον λαιμό του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου δράστη.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί