που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά τα συμπτώματα εμφράγματος που παρουσίασε όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του γιου της.
Από τους υπόλοιπους τραυματίες, ένας 48χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, περπατά και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος ώστε να πάρει σήμερα εξιτήριο, ενώ ένας ακόμα 47χρονος νοσηλεύεται επίσης στη Νευροχειρουργική Κλινική και αναμένεται να βγει και αυτός σήμερα.
Επιπλέον, νεαρός Έλληνας 26 ετών νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.
Στον Ερυθρό Σταυρό βρισκόταν και ένας 37χρονος Κροάτης, που ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.
(ellada24 – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Μαρτίου
- «Καμπανάκι» μέσα από το Ισραήλ: «Στα πρόθυρα κατάρρευσης ο στρατός μας»
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε παύση των επιθέσεων κατά ιρανικών ενεργειακών μονάδων για δέκα ημέρες
- Ο “Γκάρφιλντ” έγινε παγκόσμιο viral: Κινητοποίησε ολόκληρη πυροσβεστική…για να μην πάει στον κτηνίατρο! ΦΩΤΟ
- Κινέζος κατασκεύασε γιγάντιο ρομποτικό χέρι και το έριξε…πάνω σε αυτοκίνητο – Viral βίντεο
- Η νέα κίνηση των Βρετανών που εξόργισε τους Ρώσους
- Η κρίση στην Μέση Ανατολή θα επηρεάσει και τον Ζελένσκι – Τι αναφέρει Ρώσος αξιωματούχος
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral









