Ενισχύεται το προσωπικό των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Αγκυστρίου και Ξυλοκάστρου, με δύο θέσεις μόνιμου προσωπικού με αντίστοιχες αποφάσεις του υφυπουργού Εσωτερικών, Βασίλη Σπανάκη, ενώ με τρίτη έγινε δεκτό το αίτημα του δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού για τη μεταστέγαση του Κ.Ε.Π. σε νέο δημοτικό χώρο.
Οι αποφάσεις για τις θέσεις των δύο υπαλλήλων έγινε σε αποδοχή σχετικών αιτημάτων από τους δημάρχους Αγκιστρίου, Δημήτρη Αναστασίου και Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτου, καθώς οι περιοχές τους παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες κατά τους θερινούς μήνες, δεδομένου ότι αποτελούν αγαπημένους προορισμούς, τόσο για μόνιμη εγκατάσταση όσο και για παραθερισμό.
Με δήλωσή του ο υφυπουργός Β. Σπανάκης εξήρε την συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών προχωρούν στην ενίσχυση του προσωπικού των ΚΕΠ, αλλά και στη δημιουργία νέων λέγοντας: «Προχωρούμε στη δημιουργία και λειτουργία νέων Κ.Ε.Π., την μεταστέγαση παλαιών σε νέα σύγχρονα κτίρια, καθώς και στην ενίσχυσή τους με προσωπικό για να αποσυμφορήσουμε τα υπάρχοντα και να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πολίτες». «Παράλληλα», συνέχισε ο υφυπουργός, «έχουμε σε πλήρη εξέλιξη ένα τριπλό εκσυγχρονισμό των Κ.Ε.Π. όλης της Χώρας με δράσεις για την αναβάθμιση των φυσικών υποδομών που περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών, την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τον εκσυγχρονισμό του πληροφοριακού συστήματος των Κ.Ε.Π.».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για τη Λαμπρή – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα
- Βρετανική κυβέρνηση για τα παιδιά: Όχι οθόνες πριν από την ηλικία των δύο ετών
- Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Το νέο viral ΒΙΝΤΕΟ των Ιρανών με τον… διάβολο και τον Βαάλ δίπλα στον Τραμπ
- Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε από επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κυβέρνηση: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός στα Δελτία Ταυτότητας των Ε.Δ.
- «Θα εντείνουμε τα πλήγματα στο Ιράν», λέει το Ισραήλ
- ΑΑΔΕ: 43 κιλά λαθραίων πούρων Αβάνας, αξίας 440.000 ευρώ, κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος









