Με την ίδια ανιδιοτέλεια και αφοσίωση με τους προγόνους μας, οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος τιμούν καθημερινά τη σημαία και την Πατρίδα, υπηρετώντας με αυταπάρνηση σε κάθε γωνιά των θαλασσών μας» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, στην εκδήλωση εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα ΥΝΑΝΠ.
Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως η Επέτειος αποτελεί κορυφαία ημέρα για τον ελληνισμό και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα στελέχη του Σώματος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να θολώσει την εικόνα του Λιμενικού Σώματος, να το απαξιώσει ή να το αμαυρώσει. Οι Αξιωματικοί και όλα τα στελέχη του Λ.Σ. θα τιμούν το Σώμα, το Υπουργείο και την Πατρίδα όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε περίσταση, όσο δύσκολο κι αν είναι. Και για ακόμα μια φορά θέλω να πω ότι στέκομαι δίπλα τους σε αυτή το πολύ δύσκολο λειτούργημα το οποίο έχουν επιλέξει.».
Στην τελετή στην οποία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αχελώου κ.κ. Νήφων, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, οι Υπαρχηγοί Αντιναύαρχοι Δρόσος Ρείζης και Τρύφων Κοντιζάς, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών, εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών λιμενικού και πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









