Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επιβάτες πτήσης από Γερμανία αλλά και από το Βέλγιο, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν είχαν εκδώσει τον απαραίτητο ηλεκτρονικό κωδικό (QR), βάσει του οποίου γίνονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον κορωνοϊό.
Όπως δήλωσαν κάποιοι εξ αυτών, δεν είχαν λάβει την κατάλληλη ενημέρωση από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία τα οποία έκλεισαν το ταξίδι τους για την Κρήτη.
Ενώ άλλοι είπαν ότι ενώ είχαν συμπληρώσει την φόρμα, έκλεισαν εισιτήριο λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν, οπότε δεν πρόλαβε να σταλεί ο απαραίτητος κωδικός.
Κατά τα λοιπά, σήμερα Παρασκευή αναμένονται στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου επτά πτήσεις από τη Βρετανία με περίπου 1.000 επιβάτες.
Η εικόνα αναμένεται να αλλάξει μετά τις 24-25 Ιουλίου που εκτιμάται ότι θα αρχίσουν να φθάνουν περισσότεροι βρετανοί τουρίστες στην Κρήτη.
megatv/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ληστές για κλάματα: Πήραν το ΑΤΜ… όμηρο, vid
- Το χριστουγεννιάτικο μετρό στη Μόσχα είναι το κάτι άλλο, vid
- KKE για αγρότες: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση… είναι βέβαιο ότι θα φάει τα μούτρα της»
- Ποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» βάζοντας τον… Αλλάχ μέσα;
- Μόσχα: Υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για 1.300 άστεγους και οικονομικά ευάλωτους παρουσία Χ. Δούκα
- Ν. Χαρδαλιάς: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας»
- Νικητής του Powerball κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 1,82 δις δολαρίων, το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία
- Ο Πούτιν ευχήθηκε “καλά Χριστούγεννα” στον Τραμπ – Το “καρφί” για τη Βενεζουέλα
- Ο Πούτιν βράβευσε τη Μαρία Ζαχάροβα την ημέρα των γενεθλίων της, vid









