Τσίπρας σε Τρέμη: «Είστε θύμα της διαπλοκής στην Ελλάδα»

Συζήτηση με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη είχε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, χαρακτηρίζοντάς την «θύμα της διαπλοκής στην Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα Καθημερινή, όπου μίλησε για τη διαφθορά.

«Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;» ρώτησε σε κάποιο σημείο η κ. Τρέμη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας».

Ακολούθως, η Όλγα Τρέμη σχολίασε:

«Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» για της απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πως… «ενδεχομένως έχετε δίκιο».

(protothema – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί