Τσίπρας: Οι εμβολιασμοί να συμπεριλάβουν όλους τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής

Την ανάγκη οι εμβολιασμοί, όπως και τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, να συμπεριλάβουν όλους τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ειδικά στους χώρους μαζικής συνάθροισης κοινού, όπως είναι και τα δικαστήρια, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που […]

Την ανάγκη οι εμβολιασμοί, όπως και τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, να συμπεριλάβουν όλους τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ειδικά στους χώρους μαζικής συνάθροισης κοινού, όπως είναι και τα δικαστήρια, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους φορείς της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άκουσε τα προβλήματα του κλάδου και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα στηρίξει τα αιτήματά τους για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των γραμματειών των δικαστηρίων, την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης και για την μισθολογική αναβάθμισή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αναδείχθηκε το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα πεδία αυτά, όπως και η πρωτοβουλία για τον νέο Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων που αναμένεται να ψηφιστεί. Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί