Τσίπρας για Μητσοτάκη: Πρώτη φορά πρωθυπουργός επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη

Επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Κω ο Αλέξης Τσίπρας...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με το φερόμενο αίτημα που υπέβαλε το Μέγαρο Μαξίμου στο Mega, να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη ημέρα Παρασκευή, με προτιμητέα μάλιστα ημερομηνία στις 12 Μαΐου και αυτό λόγω του πάνελ των δημοσιογράφων αφού θα είχε απέναντί του τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι την Ράνια Τζίμα.

«Είπα πριν ότι ο κος Μητσοτάκης φοβάται πολύ και το δείχνει. Φοβάται τόσο που δεν τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου ενώπιος ενωπίω. Τη μία λέει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, την άλλη όμως αρνείται να έρθει να συγκριθούμε, να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας. Κρύβεται, Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του

«Γιατί είναι κατανοητό να θέλει να κρυφτεί από μένα. Το καταλαβαίνω. Να κρύβεται όμως και από δημοσιογράφους; Να επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μην και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρωθυπουργό, τόσο φοβισμένο».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί