«Δεν θα κρυφτώ, δεν ξέρω ποια είναι η εντύπωσή σας για τους πολιτικούς. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος, έχω συναισθήματα. Σκέφτηκα την παραίτηση. Όταν όμως ξεπέρασα το σοκ συνειδητοποίησα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα να κάνω είναι να λιποταχτήσω» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το βράδυ των εκλογών στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την 21η Μαΐου.
Φιλοξενούμενος στο Star, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ακόμα: «Επειδή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα οδυνηρό σοκ, θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια. Ήταν ένα σοκ που μας δημιούργησε συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης.
Προέχει να ξεπεράσουμε το σοκ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ψάχνουμε να βρούμε αιτίες στους πολίτες ή στους αντιπάλους μας. Εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν. Ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες σε εμάς. Στον τρόπο που επικοινωνήσαμε το μήνυμά μας, στην εικόνα Βαβυλωνίας που εξέπεμπε η εικόνα μας. Η απλή αναλογική έφερε στρατηγικό εγκλωβισμό γιατί δεν βρήκαμε ανταπόκριση από κανέναν».
(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Συναγερμός στη Χίο: Καθυστέρηση απόπλου του «Θαλασσίτης» μετά από καταγγελία για εκρηκτικό μηχανισμό
- Πυρκαγιά στον Άγιο Ονούφριο Μαγνησίας – Επιχειρούν 33 πυροσβέστες
- Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Τσάρλι Κερκ στην Αριζόνα όπου θα μιλήσει ο Τραμπ, vid
- Τζόρτζια Μελόνι – «Ο θάνατος του Τσάρλι Κερκ προκάλεσε αγανάκτηση και προβληματισμό»
- Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Μυρτόφυτο Παγγαίου Καβάλας
- Το Τελ Αβίβ απορρίπτει τη “μονομερή” δήλωση αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων
- Συρία: Κοινοβουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 Οκτωβρίου
- Χαμός στο παρασκήνιο! Τι φέρεται να προωθείται τις ΗΠΑ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
