Τσιόδρας και Χαρδαλιάς έγιναν… αυτοκόλλητο σε ζαχαροπλαστείο, για να τηρούνται οι αποστάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Εναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ζαχαροπλάστης να τηρεί αποστάσεις και κανόνες και χρησιμοποίησε το πρόσωπο των ημερών, ποιον άλλον από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Στο Open TV έκανε την εμφάνισή του ιδιοκτήτης αρτοζαχαροπλαστείου στα Γιαννιτσά, που έγινε viral με την πρωτότυπη ιδέα του να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Τσιόδρα σε αυτοκόλλητο, στο δάπεδο, πάνω στα προϊόντα και τα κύπελλα του καταστήματος.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πάνω στα προϊόντα
Ο ζαχαροπλάστης βγήκε στην τηλεόραση με μάσκα που επάνω έχει αυτοκόλλητο τον Σωτήρη Τσιόδρα και είπε πώς όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα και τελικά κατάφερε να γινει viral. O Σωτήρης Τσιόδρας χρησιμοποιείται πλέον ως αυτοκόλλητο δαπέδου για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας μέσα στο κατάστημα, ενώ δίνει και το σύνθημα του καταστήματος «πΣυΧούλες μου στην υγεία σας».

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Χαρδαλιάς από το κατάστημα. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται τόσο το εν λόγω αυτοκόλλητο, όσο και η διαφημιστική πινακίδα όπου απεικονίζονται ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τα πλαστικά καπάκια για τα ποτήρια των παγωμένων καφέδων που προσφέρει το κατάστημα. Δειτε το βίντεο

(Iefimerida – φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί