Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι έρευνες από πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας στα Τρίκαλα, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο της τραγωδίας για τα αίτια της έκρηξης, ενώ συνεχίζονται και οι καταθέσεις μαρτύρων.
Οι έρευνες είχαν διακοπεί για μία εβδομάδα περίπου, γιατί υπήρχε ο φόβος να σημειωθεί νέα έκρηξη. Σε ένδειξη σεβασμού και πένθους για το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενους της επιχείρησης, ο Δήμος Πύλης στην Π.Ε. Τρικάλων, αποφάσισε την ακύρωση του συνόλου των αποκριάτικων εκδηλώσεων, τις οποίες είτε διοργάνωνε είτε συμμετείχε.
Η δημοτική αρχή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και στους εργαζόμενους της επιχείρησης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Απ. Ζώης / photo: eurokinissi / motionteam)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράξενο αυτό που συμβαίνει με την Νέα Δημοκρατία! Ή μήπως όχι;
- Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην Κριμαία
- «Ξινό» βγήκε το… γκάζι για έναν Φινλανδό: Έφαγε πρόστιμο-σοκ για υπέρβαση ταχύτητας λίγα χιλιόμετρα πάνω από το όριο
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από δύο άγνωσης προέλευσης βλήματα κοντά στο Κατάρ
- Την “έπεσαν” σε ρομπότ-ντελίβερι…και το “έσπασαν” στο ξύλο! ΒΙΝΤΕΟ
- 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος με το Ιράν, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Δικογραφία για παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους – Είχαν κατσίκες, πάπιες και κότες
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά σωματοφύλακα
- Ιστορικό κάζο! Εκτός ενός ακόμη Μουντιάλ έμεινε η Ιταλία
- Απίστευτη μικρούλα: Έπιασε…”όμηρο” τον αδελφό της για λίγες καραμέλες! ΒΙΝΤΕΟ









