• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από σκάγια καραμπίνας στα επεισόδια με Ρομά στην Αθήνα

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από σκάγια καραμπίνας στα επεισόδια με Ρομά στην Αθήνα

astynomia
Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες Παρασκευή σε περιοχές της δυτικής Αττικής.

Ομάδες Ρομά που ξεσηκώθηκαν ύστερα από τη δολοφονία 18χρονου Ρομά στη Μεσσήνη έβαλαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια σε Ασπρόπυργο, Άνω Λιόσια, Μέγαρα και Ζεφύρι. Η Αστυνομία δέχτηκε κλήσεις για πυροβολισμούς με καραμπίνες κατά τις βραδυνές ώρες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στην περιοχή των Μεγάρων τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν χθες Παρασκευή σε Αττική και επαρχεία με αιτία τη δολοφονία 18χρονου Ρομά, ο οποίος μπήκε στο σπίτι κατοίκου της Μεσσήνης για να κάνει διάρρηξη, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και δέχτηκε τα θανάσιμα πυρά του.

huffingtonpost/ photo eurokinissi