Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που μετέφερε κολώνες ηλεκτροφωτισμού.
Αμέσως μετά την σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπου απεγκλώβισαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, έναν 80χρονο, που οδηγούσε το ένα από τα δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και μία 66χρονη που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο.
Στην συνέχεια, ο 80χρονος και η 66χρονη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.
Επίσης, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους πέντε άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, τρεις τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από το φορτηγό, ένας ακόμη τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 80χρονος, ενώ ο πέμπτος τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.
AΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέσα σε λίγα λόγια περιγράφτηκε η πραγματικότητα που ζούμε αυτή την στιγμή
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος Τούρκος που κατηγορείται ότι μετέφερε παράνομα με φορτηγό μετανάστες
- ΥΠΠΟ: Αναβαθμίζεται η πυροπροστασία στο Μον Ρεπό, στην Κέρκυρα
- Δένδιας: «Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι χώρος συνυφασμένος με την εθνική μνήμη»
- Σωκράτης Φάμελλος: Ντροπιαστική η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη
- Θεσσαλονίκη: Γάτες πέθαναν από ασφυξία σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα
- Συρία: Η Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ δεν είναι πια τρομοκρατική οργάνωση για την Βρετανία
- Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: Αυτά θα ισχύουν σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη
- ΓΕΣ: Συνεκπαίδευση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Βουλγαρίας
- Κακλαμάνης: Μέχρι μέσα Νοεμβρίου ο «κόφτης ομιλιών» στη Βουλή