Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά, όταν όχημα συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive. gr, στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεαρού οδηγού του αυτοκινήτου.
Κατά το flashnews. gr, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο και ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.
(sputniknews. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελ Σαλβαδόρ: Αναθεωρήθηκε άρθρο του Συντάγματος για να μπορεί να επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη σε «δολοφόνους, βιαστές και τρομοκράτες»
- Νέα επίθεση εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ
- Το Ιράν λέει πως η παρουσία δυνάμεων των ΗΠΑ σε πόλεις οδήγησε σε πλήγματα σε αστικές περιοχές στον Κόλπο
- Γλυκοπατάτα σε σχήμα χεριού…έγινε viral στην Κίνα – ΒΙΝΤΕΟ
- Η στιγμή που οι Ισραηλινοί ισοπεδώνουν κτίριο 22 ορόφων στη Βηρυτό!
- Το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε πως αναχαιτίστηκε πύραυλος
- Κτηνοτρόφος βγάζει λόγο στις αγελάδες του και αυτές στέκονται…σούζα! Viral βίντεο
- ΗΠΑ: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στη Φλόριντα που είχε βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- ΗΠΑ και ΝΑΤΟ: Αυτό που έγραψε ο απεσταλμένος του Πούτιν είναι η «γυμνή» αλήθεια
- Γάτα στις ΗΠΑ υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εντερικής απόφραξης – Άφωνοι οι κτηνίατροι με αυτό που είδαν (Photo)








