Τραγωδία στην Κέρκυρα: «Κανένα πρόβλημα υγείας» η 29χρονη που πέθανε μέσα σε νοσοκομείο

Η 29χρονη βρισκόταν σε νοσοκομείο στην Κέρκυρα συνοδεύοντας τον γιο της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική. Τι λέει στενός συγγενής και ο διοικητής του νοσοκομείου. Ο αιφνίδιος θάνατος 29χρονης στην Κέρκυρα που συνόδευε τον γιο της σε νοσοκομείο του νησιού έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα και ερωτηματικά για το πώς έχασε τη ζωή της η νεαρή […]

Η 29χρονη βρισκόταν σε νοσοκομείο στην Κέρκυρα συνοδεύοντας τον γιο της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική. Τι λέει στενός συγγενής και ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ο αιφνίδιος θάνατος 29χρονης στην Κέρκυρα που συνόδευε τον γιο της σε νοσοκομείο του νησιού έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα και ερωτηματικά για το πώς έχασε τη ζωή της η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας:

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φωναξε τις νοσηλευτριες φώναξε τους γιατρούς προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος».
Όπως ανέφερε στενός φίλος της οικογένειας που μίλησε στο Star, η γυναίκα είχε δύο παιδιά, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών.

«Είναι λίγο δύσκολο» είπε, ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρισμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

sputnik / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί