Το τραγικό συμβάν έγινε μετά τις 23.30 το βράδυ στην περιοχή της Παραλίας της Βέργας. Νεαρή γυναίκα, μόλις 21 ετών, κάτοικος Καλαμάτας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από γκρεμό και κατέληξε στα βράχια της παραλίας, με συνέπεια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία, και στήθηκε επιχείρηση για την ανάσυρσή της.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν σημεία ζωής όταν κατέβηκαν για να την προσεγγίσουν, και η νεαρή κοπέλα διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Νωρίτερα, υπήρξαν μαρτυρίες, σύμφωνα με το messinialive. gr , ότι είχαν δει την 21χρονη να περπατά στον δρόμο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίγοντας. Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ.
(Με πληροφορορίες από messinialive. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Grey’s Anatomy»: Το τελευταίο αντίο στον «McSteamy»
- Σερβία: Το τεράστιο κορεό-«αγιογραφία» που έγινε viral, vid
- Επικός RFK: Δημοσίευσε τον εαυτό ως φιγούρα δράσης που μάχεται το “τέρας”, vid
- Νέα μόδα στην Ιαπωνία: Άνθρωποι διαλογίζονται μέσα σε φέρετρα -«Ατενίστε τη ζωή συνειδητοποιώντας τον θάνατο»
- Ένα «AI ανθρωποειδές» μετά από… λίγες μέρες στην Πολωνία, vid
- Σάλος στο διαδίκτυο με την εμφάνιση του Τζιμ Κάρεϊ – “Αυτός είναι ο σωσίας του”, vid
- Τεράστια απάτη στην Κρήτη με λεία άνω του 1 εκατ. ευρώ – Ο ένας παθών αυτοκτόνησε τον Δεκέμβριο
- Το μήνυμα-τελεσίγραφο του Όρμπαν στον Ζελένσκι
- Drones: Τι θα δημιουργηθεί στην Ρωσία με εντολή Πούτιν
- Πίνακας του Ντέιβιντ Χόκνεϊ από το 1965 πωλείται σε δημοπρασία – Ποια η εκτιμώμενη αξία του
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΜΕΤΡΟ
ΓΙΟΡΤΗ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΑΔΕ
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ









