Περίπου στη 1:40 τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και την ενημέρωσε ότι έχει φύγει με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του.
Όπως μεταδίδει το lamiareport. gr, από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να βρουν τον 46χρονο.
Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.
Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν.
(με πληροφορίες από cnn. gr – lamiareport. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έγιναν…Τούρκοι! Χαμός με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι,vid
- Ο Όρμπαν τοποθετήθηκε για τον εντοπισμό εκρηκτικών κοντά σε υποδομή φυσικού αερίου στη Σερβία
- Ν. Δένδιας για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: “Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι επέλεξαν την υπέρτατη θυσία”
- Μεσολόγγι: Μεγαλειώδης πομπή για τα 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο – ΒΙΝΤΕΟ
- Συναγερμός στη Σερβία: Θα χτυπούσαν σημαντική ρωσική υποδομή
- Νέα Διοικούσα Επιτροπή στο ΤΜΕΔΕ- Παραμένει πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μακέδος
- Παράπλευρη απώλεια του πολέμου η αύξηση των αποδόσεων στα ομόλογα – Συστάσεις της ΕΕ για δημοσιονομική συγκράτηση
- Κίνα: Εκτέλεση Γάλλου πολίτη που είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 2010 για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών
- Επιμένει το ΠΑΣΟΚ και ζητάει εκλογές
- Τα βίντεο με το…”άρωμα” βενζίνης η νέα μόδα στο διαδίκτυο!









