Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο αλλοδαπούς ηλικιωμένους επιβάτες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων, στην οδό Ιστιαία – Ροβιές.
Η εικόνα της βουτιάς ήταν σοκαριστική και προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Παρά το σοκ, ο οδηγός κατάφερε να ειδοποιήσει άμεσα τις αρχές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε, με δύναμη 20 πυροσβεστών και 7 οχήματα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν εξαιρετικά δύσκολη λόγω του βάθους και του δύσβατου σημείου.
Δυστυχώς, οι ελπίδες για αίσιο τέλος δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο συνοδηγός, ηλικίας άνω των 70 ετών, ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες, ενώ ο οδηγός κατάφερε να επιβιώσει και μεταφέρθηκε για νοσηλεία.
Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ώστε να διαπιστώσουν τι οδήγησε στην απώλεια ελέγχου του οχήματος.
Ο δρόμος Ροβιές – Όσιος Δαυίδ θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, με στενά περάσματα και απότομες στροφές, που καθιστούν τις μετακινήσεις δύσκολες, ειδικά σε κακές καιρικές συνθήκες.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Γ. Παλαμιώτης / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα
- Κίνα, Ρωσία και Ιράν λένε “όχι” στους διεθνιστές για τα πυρηνικά του Ιράν
- Μίλησαν Τραμπ και Μαδούρο, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας
- Σαν σήμερα 4 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Διπλωματικές εξελίξεις σήμερα στη Φλόριντα για το ουκρανικό
- Ο Τραμπ χαρακτηρίζει «αρκετά καλή» τη συνάντηση των απεσταλμένων του με τον Πούτιν
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Δεκεμβρίου
- Μαξίμου: Το «rebranding» του Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο
- Ο Τσίπρας θέλει παράταξη που θα διεκδικήσει την διακυβέρνηση στις επόμενες εκλογές
- Τρελό! Ρώσος πραγματοποίησε αγώνα ποδοσφαίρου σε ύψος 5.900 ποδιών, vid









